Edam-Volendam

Luchtfoto Edam Volendam

Jongerenwerk in Edam-Volendam

In de pittoreske gemeente Edam-Volendam kennen wij als geen ander de charme van deze omgeving. Waar jongeren samenkomen, daar zijn wij te vinden – op straat, op scholen, tijdens evenementen of online. Onze oprechte interesse in hoe het met de jongeren in onze gemeente gaat, vormt het hart van ons werk.

Ons doel is jongeren aan te moedigen te groeien naar een zelfstandig volwassen leven, waarbij we ondersteuning bieden waar nodig. Wij geloven in het onbenutte potentieel van elke jongere en richten ons op het ontwikkelen van hun talenten. Als schakel tussen jongeren en belangrijke partners, zoals de gemeente Edam-Volendam, lokale jongerenwerkorganisaties, zorgverleners, de politie, Halt en het voortgezet onderwijs, bouwen we bruggen naar kansen.

Met veel landelijke talent, de visserij en grote toeristische trekpleisters bruist het in de gemeente. De samenleving draait op hard werken en saamhorigheid, en daar sluiten wij graag bij aan!

Onze jongerenwerkers zijn wekelijks actief met straatrondes door de diverse wijken en dorpen binnen de gemeente Edam-Volendam. We begrijpen de dynamiek van verschillende groepen op straat en zetten creatieve interventies in om hen verder te helpen. Met deze benadering streven we naar het verminderen van overlast en het versterken van sociale cohesie, terwijl we jongeren ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen.

  • Outreachend jongerenwerk
  • Jongerencoaching
  • Project Link-Up
Jongerencoaching volendam

Ronald Hein

Accounthouder en teamleider
06-33203157
Ronald@linkjongerenwerk.nl

Claudia Kruijff

Edwin Mostaard

Jongerenwerker en projectmedewerker
06-82051074
Edwin@linkjongerenwerk.nl

Instgram

Javer Hannani

Jongerenwerker en jongerencoach
06-33668370
Javer@linkjongerenwerk.nl

Instgram

Jeroen Woolthuis

Jongerencoach en projectmedewerker
06-21247773
Jeroen@linkprojecten.nl

Victor Dierdorp

Projecten in Edam-Volendam