Schagen

Plein Schagen

Jongerenwerk Schagen

De gemeente Schagen bevat met de stad Schagen een stedelijke kern in een verder landelijk gebied. Wij zijn bekend tot in de verre omliggende dorpen, want waar jongeren zijn, daar zijn wij; op straat, op school, op evenementen en online. Vanuit de meest oprechte interesse willen we weten hoe het met jongeren gaat.

Wij moedigen jongeren aan om te groeien naar een zelfstandig volwassen leven en bieden ondersteuning waar nodig. In alle jongeren zien wij perspectief en richten we ons op hun talenten. Als de Schakel tussen jongeren en belangrijke partners, zoals de gemeente Schagen, lokale welzijnsorganisaties, zorgaanbieders, politie, Halt, en het voortgezet onderwijs, werken we samen om een sterk netwerk te creƫren.

Onze jongerenwerkers doen wekelijks straatrondes door de wijken en dorpen binnen de hele gemeente. Met een actief uitgaansgebied trekt Schagen veel jongeren vanuit de regio, wat het een cruciale vindplaats maakt om met jongeren in contact te komen. We kennen de groepen op straat en zetten creatieve interventies in om hen verder te brengen. Met onze aanpak verminderen we overlast en versterken we de sociale cohesie.

  • Outreachend Jongerenwerk
  • Jongerenwerk op school
  • Online jongerenwerk
  • Talentenhuis
Jongerenwerk Schagen


Kevin Korthagen

Accounthouder en teamleider
06-54955672
Kevin@linkjongerenwerk.nl

LinkedIn

Jeroen Woolthuis

Giovanni Pietens

Kim de Haan

Stef Wiggers

Stef Wiggers

Onze projecten in Hollands Kroon