Over ons

In een wereld vol uitdagingen en complexe problemen staan wij onverschrokken aan de zijde van de jongeren.

In 2015 startte Ronald Hein, Liselore Dam en Kevin Korthagen Stichting Link Projecten. De jaren erna groeide Link Projecten uit tot een organisatie die in veel verschillende gemeenten in Noord Holland preventieve projecten uitvoerden, veelal gericht op jongeren. Onze expertise op het gebied van jongerenwerk ontwikkelde zich verder en in steeds meer gemeenten mochten wij jongerenwerkers inzetten. In 2023 hebben we onze naam veranderd naar Link Jongerenwerk.

Het DNA van Link is altijd hetzelfde gebleven. Harde werkers met een no-nonsens instelling. Vanuit oprechte interesse werken we dag in dag uit om jongeren verder te helpen. We leveren liever goed werk, dan mooie praatjes. En we geloven erin dat juist dat ons heeft gebracht waar we nu staan!

Bekijk ons team
Ondertekening bestuur Link Jongerenwerk

Link staat voor verbinding!

Onze expertise is het leggen van verbinding. We stappen op jongeren af en investeren in een vertrouwensband. We staan naast jongeren en wijzen niet met vingers. In plaats daarvan motiveren we jongeren om verantwoordelijkheid te nemen en de juiste stappen te nemen. We kennen het netwerk, bestaande uit zorg-, onderwijs- en veiligheidspartners. Door snel te ‘linken’ kunnen we jongeren helpen, voordat de bom barst.

Vanuit ons motto ‘make your mark’ stimuleren we jongeren om zichzelf te ontwikkelen, eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. We geloven in de unieke kracht van elke jongere en streven we ernaar om hen te inspireren om blijvende indrukken achter te laten. Voor zichzelf, maar ook voor de wereld om hen heen.

Werken bij Link
Logo Link Jongerenwerk

Benieuwd wat we in jouw gemeente kunnen doen?