Digitaal jongerencentrum (DJC)

Contact

Digitaal JongerenCentrum (DJC)

In een tijd waarin de digitale wereld een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven is geworden, hebben wij het Digitaal Jongerencentrum (DJC) in het leven geroepen. Een online ontmoetingsplek waar jij en je vrienden kunnen samenkomen en dezelfde gezelligheid kunnen ervaren die je normaal thuis of op straat zou vinden. Of je nu wilt gamen, films kijken, deelnemen aan challenges of gewoon gezellig kletsen, het DJC biedt het allemaal!

Wat maakt het DJC uniek?

Niet alleen kun je bij ons genieten van een interactieve omgeving, maar we bieden ook een uitgebreid evenementenoverzicht alle happening activiteiten in de gemeente. Speciaal afgestemd op jouw leeftijd, kun je hier niet alleen plezier hebben, maar ook waardevolle informatie vinden. Ontvang handige tips voor het vinden van een baan, leer meer over de veranderingen die op je pad komen wanneer je 18 wordt, of ontdek de hulp die je nodig hebt als je ergens tegenaan loopt.

DJC in jouw gemeente!

Woon je in Alkmaar of Hollands Kroon? Dan nodigen we je van harte uit om gezellig online langs te komen bij het DJC! Ontdek een wereld vol mogelijkheden en connect met andere jongeren die dezelfde interesses delen.

Alkmaar: www.djc-alkmaar.nl
Hollands Kroon: www.djc-hollandskroon.nl

DJC Digitaal Jongeren Centrum