Woonproject Link-Inn

Link-Inn Hollands Kroon huiskamer

Link Inn: Kamers met Kansen

In woonproject Link-Inn streven we ernaar jongeren de steun te bieden die ze nodig hebben om zelfstandigheid op te bouwen. Hier geloven we in groei, ontwikkeling en het creƫren van kansen voor een positieve toekomst.

De Link-Inn is een Kamers met Kansen project in Wieringerwaard, speciaal ontworpen voor jongeren boven de 18 jaar uit Hollands Kroon die een duwtje in de rug kunnen gebruiken naar zelfstandig wonen, leren en werken. Ons doel is om jongeren die weliswaar de wens hebben om op zichzelf te wonen, maar bij wie dit binnen hun huidige situatie niet mogelijk is (of waar de huiselijke omgeving hen niet de ruimte biedt om de benodigde competenties voor zelfstandig wonen te ontwikkelen), een kans te bieden.

Gedurende maximaal een jaar begeleiden en ondersteunen we jongeren in het opbouwen van een zelfstandig bestaan. Bij de aanvang van het verblijf in de Link-Inn stellen we een persoonlijk begeleidings- en ontwikkelingsplan op. Hierin worden de individuele doelstellingen van de jongere en het traject dat zij zullen doorlopen om deze doelen te bereiken, nauwkeurig beschreven. Wanneer ze het traject succesvol doorlopen hebben, wacht hen een eerste eigen huurwoning.

De Link-Inn is een project i.s.m. de Gemeente Hollands Kroon, Incluzio Hollands Kroon en de Wooncompagnie.

Link-Inn

Bekijk hier het filmpje over de Link-Inn

Het team in de Link-Inn

Ronald Hein

Liselore Dam

Teamleider en Intern Coƶrdinator
06-30475992
Liselore@linkjongerenwerk.nl

Facebook Instgram

Geert Scheltis

Jeroen Woolthuis