GameDayz

GameDayz

GameDayz

We geloven sterk in de kracht van plezier en leren. Daarom organiseren we regelmatig activiteiten die de ontwikkeling van jongeren stimuleren.

GameDayz is een onvergetelijk meerdaags evenement waar techniek, sport en innovatie samenkomen in een dynamische mix. Met een pop-up gaming arcade als basis, staat plezier centraal. Naast het vaste aanbod van de arcade, bieden we een divers programma van side-events aan, waaronder workshops, clinics, toernooien en voorlichtingen. Hier ontdekken deelnemers niet alleen plezier, maar ook hun verborgen talenten en competenties.

Om GameDayz tot een succes te maken, werken we nauw samen met lokale organisaties en partijen uit verschillende disciplines. Samen creƫren we een evenement dat niet alleen vermaakt, maar ook bijdraagt aan persoonlijke groei en ontdekking.

Wil je GameDayz naar jouw gemeente of dorp brengen? Wij staan klaar om samen met jou een onvergetelijk evenement te organiseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken!

Gamedayz Volendam

Aftermovie GameDayz Volendam 2023