Link-Up

Link Up Edam Singelplein Container

Mobiel Jongerencentrum: Link-Up

Het mobiele Jongerencentrum in Edam, beter bekend als de Link-Up, vormt een unieke en out-of-the-box oplossing voor een wijk waar faciliteiten schaars zijn, maar waar de lokale jeugd sterk verlangt naar een eigen plek. De Link-Up fungeert als een bruisend knooppunt dat jongeren verbindt met zowel hun wijk als hun toekomst.

Gedreven door een intrinsieke motivatie om iets te betekenen voor de wijk, heeft een groep jongeren het initiatief genomen om het eigenaarschap van deze mobiele container op zich te nemen. Ze beheren zelf de sleutel, dragen zorg voor de sfeer, organiseren activiteiten en houden de omgeving schoon. Dit creëert niet alleen een gevoel van trots en betrokkenheid, maar versterkt ook de band tussen jongeren en hun gemeenschap.

Wij staan achter deze jongeren en bieden ondersteuning door de groep te coachen en tools aan te reiken. Ons doel is om een bloeiende omgeving te creëren waarin jongeren niet alleen hun talenten kunnen ontdekken, maar ook actieve deelnemers worden in het vormgeven van hun eigen gemeenschap.

De Link-Up is meer dan alleen een mobiel Jongerencentrum; het is een beweging, een brug tussen jongeren, hun wijk en een veelbelovende toekomst.

Link Up Edam Singelplein Container