Hollands Kroon

Luchtfoto Hollands Kroon

Jongerenwerk in Hollands Kroon

In Hollands Kroon, waar vier voormalige gemeenten één werden, kennen wij de polders, de dorpen en alle wegen daartussen als geen ander. Waar jongeren zijn, zijn wij te vinden – op straat, op school, op evenementen en online. Vanuit de meest oprechte interesse willen we weten hoe het met jongeren gaat.

Wij moedigen jongeren aan om te groeien naar een zelfstandig volwassen leven en bieden ondersteuning waar nodig. In alle jongeren zien wij perspectief en richten we ons op hun talenten. Als de Link tussen jongeren en belangrijke partners, zoals de gemeente Hollands Kroon, lokale welzijnsorganisaties, zorgaanbieders, politie, Halt, het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs, werken we samen om een krachtig netwerk te creëren.

Onze jongerenwerkers doen wekelijks straatrondes door de wijken en dorpen van gemeente Hollands Kroon. We kennen de groepen op straat en zetten creatieve interventies in om hen verder te brengen. Met onze aanpak verminderen we overlast en versterken we de sociale cohesie.

Daarnaast zijn we actief op scholen, online en bij evenementen om jongeren te ontmoeten, een luisterend oor te bieden en, waar nodig, de Link te zijn naar een volgende stap in hun leven. Wij zijn er voor elke jongere, altijd klaar om te inspireren, ondersteunen en samen te bouwen aan een sterke gemeenschap

  • Outreachend jongerenwerk
  • Jongerenwerk op school
  • Online jongerenwerk
  • Jongerencoaching
  • Projecten

Ons team in Hollands Kroon

Ronald Hein

Katy Taylor

Liselore Dam

Jeroen Woolthuis

Coördinator & Jongerencoach
06-21247773
Jeroen@linkprojecten.nl

Claudia Kruijff

Edwin Mostaard

Geert Scheltis

Giovanni Pietens

Kim de Haan

Stef Wiggers

Stef Wiggers

Onze projecten in Hollands Kroon