Werken bij Link

Werken bij Link

Welkom bij Link Jongerenwerk, waar passie en toewijding de kern vormen van ons werk. Onze medewerkers delen een unieke drive om het verschil te maken in het leven van jongeren. In de wandelgangen hoor je wel eens: “Ik heb nog nooit ergens gewerkt waar mensen zo gemotiveerd en gedisciplineerd zijn.”

Bij Link geloven we in het creëren van een omgeving waarin medewerkers gedijen en hun passies kunnen nastreven. Onze organisatie is meer dan een werkplek; het is een gemeenschap van gelijkgestemde professionals die zich inzetten voor de persoonlijke ontwikkeling van jongeren.

Als je op zoek bent naar een dynamische werkomgeving waar jouw inzet en toewijding echt het verschil maken, dan ben je bij Link aan het juiste adres. We moedigen creativiteit aan en je krijgt bij Link alle ruimte om eigen initiatieven op te zetten.

Word jij onze nieuwe collega of stagiair?

Vacatures

Op dit moment staan er geen vacatures open. Maar binnen het dynamische werkveld van jongerenwerk en projectmanagement zijn we regelmatig opzoek naar nieuwe Linkies!

Heb je interesse om bij Link te komen werken? Voel je vrij om een open sollicitatie naar ons te sturen! We zien graag terug welke affiniteit je hebt met jongeren en waarom je graag bij Link zou willen werken.

Stage lopen

Voor het schooljaar 2023/2024 hebben we geen stageplaatsen meer beschikbaar. Maar vanaf september 2024 is er in diverse gemeenten weer ruimte beschikbaar voor stagiairs van het Mbo en Hbo.


“Ik heb nog nooit ergens gewerkt waar mensen zo gemotiveerd en gedisciplineerd zijn.”